Kerstgourmet 'de Molenplas'​

Welke familie kent het nu niet? Heerlijk gourmetten met het hele gezin. Sommige families doen het op kerstavond, sommige gezinnen juist op 1e of 2e kerstdag of misschien wel met Oud en Nieuwjaar. Gourmetten brengt ieder jaar weer een enorme gezelligheid met zich mee. Lekker je eigen vlees bakken of je favoriete groente grillen. Heerlijk!

Wil jij ook dit jaar ons jaarlijkse gourmetten niet missen? Dan is er een product dat zeker even jouw aandacht verdient:  Kerstgourmet ‘de Molenplas’. Ook lekker met brood met kruidenboter en aioli!

Waar bestaat ons Kerstgourmet uit?​

Ook dit jaar heeft De Molenplas weer haar best gedaan voor een fantastische inhoud van de Kerstgourmet. De box bevat (letterlijk en figuurlijk) alle benodigde ingrediënten voor een geweldig kerstfeest. Als je de box bestelt, ga je o.a. gourmetten met:
    • malse ossenhaas,
    • gemarineerde kippendij,
    • varkenshaas,
    • gyros en
    • gemarineerde gamba’s.
Voor de volledige inhoud van ons Kerstgourmet, klikt u hier of op de plaatjes van de winkelproducten op deze pagina. Maar naast kwalitatief en mals vlees, zitten er ook gezonde en verse groenten & salades in. Bovendien bevat de Kerstgourmet de nodige sauzen. Lekker toch? Zorg dat u de box op tijd bestelt, dan kunt u uw bestelling vers & op uw geselecteerde tijd afhalen (23, 24, 25 en/ of 31 december tussen 13.00 en 15.00 uur). Om te bestellen klik hier of direct op de winkelproducten op deze pagina en volg vervolgens het bestelproces. Te lastig of lukt het online bestellen niet? Neem gerust contact op via 023-5357760 of via info@molenplas.nl.