Een paar woorden over ons

Om de Molenplas te introduceren

Restaurant De Molenplas is fraai gelegen aan de Molenplas in Haarlem. Wij bieden ruimte aan grote en kleine gezelschappen in onze ronde zaal of op ons ruime terras met uitzicht over het water ‘de Molenplas’. Ook de kleine gasten worden door ons niet vergeten.

De Molenplas staat voor stijlkwaliteit en gezelligheid.

Ons restaurant is goed te bereiken en er is ruime parkeergelegenheid. Aankomst en vertrek per boot behoren ook tot de mogelijkheden.

In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek leiden wij u graag rond door ons restaurant en de zaal en bespreken uw persoonlijke wensen. Bel ons voor een afspraak of neem direct contact met ons op door hier te klikken.

Ook goed om te weten

Over de verschillende openingstijden…

Wij staan van april tot en met september 7 dagen per week tot uw beschikking. Op maandag t/m zaterdag zijn we vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 10:00 open. 

In de wintermaanden zijn we van oktober t/m maart op  maandag gesloten. Op dinsdag t/m vrijdag zijn we open vanaf 11:30 en zaterdag en zondag vanaf 11:00.*

*in geval van speciale georganiseerde evenementen kunnen de tijden nog sporadisch veranderen, vanzelfsprekend vermelden we dit op onze sociale media en op onze website.

Tot ziens in De Molenplas!