Een paar woorden over ons

ter introductie van de Molenplas

Restaurant de Molenplas is met haar unieke locatie fraai gelegen aan de Molenplas in Haarlem. Al ruim 40 jaar wordt iedere gast bij de Molenplas van harte welkom geheten en optimaal verzorgd. Wij bieden ruimte aan grote en kleine gezelschappen in onze ronde zaal met privé terras of op ons ruime terras met uitzicht over het water `de Molenplas`. Ook de kleine gasten worden door ons niet vergeten.

Of het nu om een ‘high tea’ gaat of een geheel verzorgde bruiloft, wij kunnen het voor u verzorgen!

De Molenplas staat voor stijlkwaliteit en gezelligheid.

Ons restaurant is goed te bereiken en er is ruime parkeergelegenheid. Aankomst en vertrek per boot behoren ook tot de mogelijkheden.

Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk toeven bij de Molenplas.  Bent u van plan iets te organiseren of wilt u eens langskomen voor vrijblijvend informatie over alle mogelijkheden, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Dit kunt u doen door hier te klikken of even te bellen.

In een persoonlijk gesprek leiden wij u graag rond door ons restaurant en de zaal en bespreken uw persoonlijke wensen.

Ook goed om te weten

Wij zijn het hele jaar door geopend. Van april tot en met september zijn wij op dinsdag t/m zaterdag zijn we vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 10:00 open. 

In de wintermaanden zijn we van oktober t/m maart  zijn wij op dinsdag t/m vrijdag zijn we open vanaf 11:30 en zaterdag en zondag vanaf 11:00.*

*in geval van speciale georganiseerde evenementen kunnen de tijden nog sporadisch veranderen, vanzelfsprekend vermelden we dit op onze sociale media en op onze website.

Tot ziens in De Molenplas!